pravi prozori

pvc prozori i vrata

pvc prozori

Prezentacija tvrtke

Tvrtka SeCOM teži k izvrsnoj kvaliteti, brzom dostavnom roku, profesionalizmu i točnosti. Svojim kupcima se uvijek trudi ponuditi najbolje za najbolju cijenu. Tvrtka SeCOM prihvaća se izazova na tržištu stambene stolarije u cijelosti. Zanima nas, kako bi ljudi željeli živjeti sutra, zato da bi lako u budućnosti zadovoljili njihove individualne potrebe za vlastiti dom i obitelj.

Tvrtku SeCOM d.o.o. Krško smo osnovali 1992. godine. U godinama 92 – 95 smo se nosili s proizvodnjom svih vrsta IZO stakla.1995. godine započeli smo s proizvodnjom PVC stolarije samo za tržište Savezne republike Njemačke. U sljedećim godinama smo započeli također s prodajom na slovenskom kao i na tržištu Hrvatske, Švicarske, Francuske i zadnjih godina BiH. Tvrtka je u godinama 1997., 1998., 1999. i 2000. svrstana među najbrže rastuća društva (Gazele). Gledajući na ekstremnu složenost prodajnih tržišta prema tomu smo prikladno razvijali kvalitetu proizvoda, za što smo dobili sljedeće certifikate: IFT Rosenheim za IZO staklo U = 1, 1 W / m2u, ZRMK staklo U = 2, 9 W / m2u, Potvrda o kvaliteti Šumarskog fakulteta Zagreb, Znak kvaliteteZAG99.

Za zadovoljavanje potreba tržišta neprekidno poboljšavamo strojnu opremu i provodimo osposobljavanje djelatnika za najzahtjevnije proizvode koje od nas zahtjeva tržište. Trenutno je naša proizvodnja opremljena s CNC strojevima (rezanje stakla i profila, zavarivanje profila i čišćenje kutova), što dodatno prikladnog sistema nadzora kvalitete omogućuje uspješne performanse na tržištu i zadovoljava kupce.Strateški cilj tvrtke je bio i bit će visoka produktivnost, kratki rokovi dostave, izbori optimalnih glavnih dobavljača i konačno visoka kvaliteta proizvoda po razumnoj cijeni ili najnižoj mogućoj cijeni.

Kao proizvođači nismo bez pogreške, ali se trudimo čim brže je ukloniti za konačno zadovoljstvo kupca.

Kod proizvodnje upotrebljavamo PVC profile INOUTIC koje proizvodi njemački koncern INOUTIC, koji je gledajući kvalitetu profila u svjetskom vrhu. Naš glavni dobavljač, njemački koncern INOUTIC je vodeći proizvođač sustava za prozorske profile na svjetskom tržištu i ima za sobom 50 godina iskustva na području plastike.

INOUTIC je već u 2001.godini poslao na tržište 6 komorne PRESTIGE profile širine 76 mm s toplinskom provodljivosti 1, 1 W / m2u, što su ostali proizvođači počeli reklamirati u 2002.godini.

Društvo se po kvaliteti poslovanja uvrštava u najviši kvalitetni rang,jer u prikladnoj visini osnovnoga kapitala (131.823 €) također tekuće poslovanje izvodi isključivo s vlastitim sredstvima.

Stalna vlastita zaliha repromaterijala omogućava vrlo kratke rokove dostave.

Danas tvrtka SeCOM slovi po prvoklasnim i kvalitetnim proizvodima iz ponude PVC stolarije. Ponudu oblikuju PVC prozori, PVC balkonska i klizeća vrata, ulazna vrata, tende, grilje, komarnici, prozorske police, IZO staklo i fuzijsko staklo. Na tržištu tvrtka ponuđuje isključivo: 5 – komorni profil ARCADE, 6-komorni profil PRESTIGE, 6 komorni profil TITANIUM PLUS te profili za pasivne kuće - vrhunski 6 – komorni profil EFORTE in 4 – komorni punjeni profil PASIV.
kontakt