pravi prozori

pvc prozori i vrata

pvc prozori

Garancija i rješavanje pogreške

Stranka je dužna održavati i koristiti proizvode u skladu s uputama proizvođača i dobavljača, jer u suprotnom slučaju ne možemo udovoljavati bilo kakvim zahtjevima.

GARANCIJA:
PVC sistem: 12 godina (stabilnost boje), otpornost na UV zračenja, te ostalih atmosferskih utjecaja.
- staklo protiv rošenja: 6. godina,

okovi: 6 godina jamčimo za okove, uz redovita održavanja.
- rolete, komarnici, žaluzine, police, grilje: 1 godina

Ne odgovaramo za moguća oštećenja roleta pri PREMONTAŽI. Na zveckanje među staklenih križeva, toplinski lom stakla i koroziju na metaliziranim staklima  NEMA garancije.

U slučaju spora glede kvalitete materijala upotrebljavaju se smjernice za vizualno ocjenjivanje PVC profila i smjernice za vizualno ocjenjivanje stakla.
Uklanjanje reklamacije se lako vrši na samom objektu,odnosno po potrebi se izvede u proizvodnom obrtu (djelatnici).

U garanciju ne spada ugradnja elemenata. Isto tako garancija ne uključuje uklanjanje grešaka koje se pojavljuju zbog nepravilnog korištenja PVC stolarije (zatvaranje i otvaranje glavnih elemenata s jednom rukom, zatvaranje na silu …). Stranka garanciju prilaže pismeno s točno navedenim greškama i priloženim računom. Ako je reklamacija utemeljena,dužni smo grešku ukloniti u zakonski određenom roku 45 dana. U slučaju neopravdanog dolaska servisera naplaćuju se troškovi i vrijeme dolaska.

Kod PVC stolarije kao i kod grilja ne priznajemo nikakve reklamacije koje prouzroči vjetar ili drugi vremenski uvjeti (izbljeđivanje elemenata, oštećenja …).

U slučaju reklamacije i kvara proizvoda drugog proizvođača,isti je odgovoran za popravak i uklanjanje greške u navedenom jamstvenom roku.

Jamstveni rok počinje od dana montaže odnosno kupnje.

Vrijeme u kojem proizvođač garantira rezervne dijelove je 3 godine po isteku jamstvenog roka.

kontakt